
"מלון מפואר הצמוד לסנטרל פארק"
- מיקום: המלון נמצא במפגש של השדרה השמינית עם הסנטרל פארק. המלון צמוד לסנטרל פארק ואין בניינים שמפריעים לנוף בכיוון הסנטרל פארק. המלון נמצא בפינה של הסנטרל פארק כך שהנוף הוא "לצד" ולא ממרכז הפארק.
- לא ברור אם יש למלון לובי. הריהוט בחדרים אלגנטי.
- החדר הבסיסי (SUPERIOR ROOM) בגודל 41 מ"ר. החדרים כוללים זכוכית מהרצפה לתקרה.
- 176 חדרים במלון.
- 44 קומות.
- במלון בריכה סגורה באורך 16.7 מטרים. הבריכה היא חלק מהחדר כושר וללא נוף חיצוני.
כתובת: שדרות סנטרל פארק מערב מספר 1. צמוד לכיכר קולומבוס.
טלפון: 212.299.1000.
רכבת תחתית למלון
- A,B,C,D,1 – לכיכר קולומבוס. 1 דקות הליכה.
- N,Q,R – לרחוב 57. 10 דקות הליכה.
- F – לרחוב 57. 15 דקות הליכה.
- E – לרחוב 50. 20 דקות הליכה.
- 4,5,6 – לרחוב 59. 30 דקות הליכה.
איך מגיעים למלון טראמפ סנטרל פארק ברכבת תחתית משדה התעופה
מ- JFK למלון טראמפ סנטרל פארק
לקחת את רכבת A מתחנת Howard Beach שבנמל התעופה JFK, לרדת בכיכר קולומבוס.
מלגארדיה LaGuardia
מלאגרדיה צריך לקחת אוטובוס ואז רכבת תחתית. ניתן לשלב אותם באותו כרטיס נסיעה אם עולים עליהם אחד אחרי השני ואם משלמים במטרוקארד.
ישנם שני אוטובוסים היוצאים מלגארדיה.
לקחת אוטובוס Q70 לתחנת Jackson Heights-Roosevelt Avenue. משם לקחת את רכבת 7 לכיוון מנהטן. לרדת בתחנה של טיימס סקוור. לעלות על רכבת 1 לכיוון אפטאון, לרדת בכיכר קולומבוס.
לקחת אוטובוס M60 לרחוב 125 בהארלם, (לתחנה המערבית ברחוב) (זהוא הרחוב המרכזי וההומה של הארלם) ומשם לקחת את רכבת A,B,C,D לכיוון דאון טאון ולרדת בכיכר קולומבוס.
מניוארק Newark
משדה התעופה ניוארק שנמצא בניו ג'רזי אין רכבת תחתית, יש אוטובוס המגיע לתחנת פנסילבניה במרכז מנהטן. בתחנת פנסילבניה ניתן לקחת את רכבת A לכיוון אפטאון ולרדת בתחנה של כיכר קולומבוס. לאחר דרך זו יש עוד כ- 7 דקות הליכה.